Zeeland Weekendretreat

foto 1WEEKEND RETREAT: opladen én je werk/privé-balans versterken

Voor je team of bij voldoende belangstelling (minimaal 10 deelnemers) verzorgt Succes door Balans een weekend retreat in Kuuroord ‘De Schouw’ in Zeeland.

Een weekend waarin je kunt genieten van betaalbare luxe en jezelf verwennen met inspirerende workshops, frisse zeelucht en wellness-voorzieningen zoals sauna, warmwaterbad, zonnebank, massages en de prachtige tuin met zwembad en ligstoelen. De maaltijden zijn vegetarisch biologisch en super lekker! De organisatie is in professionele handen van FitBodyMind.

Je volgt een programma van 3 à 4 workshops, dat je kunt aanvullen met open yogaworkshops.

  • Nadat we elkaar wat beter hebben leren kennen, beginnen we op vrijdagavond met een verkenning van het thema ‘balans’; wat zijn de belangrijkste ingrediënten?!
  • P1140760In een volgende workshop, op zaterdagochtend, krijg je inzicht in hoe stress je balans ondermijnt, om vervolgens aan de hand van het BalansPanorama© je werk- en privéleven van de afgelopen maanden tegen het (Zeelandse) licht te houden.
  • In de afsluitende workshop van zondagochtend geven wij je tips om in het dagelijks leven zelf je balans positief te beïnvloeden én ga je aan de slag met het concretiseren van (één van) je voornemen(s).

Aandacht en tijd voor jezelf staan dit weekend centraal. Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust, beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de natuur. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker onderuit met een boek of relaxen in de woonkamer of in het herfstzonnetje op het terras.

Een mooie afsluiter van het jaar, waarvan je ook ná dit weekend in je dagelijks (werkend) leven nog volop profijt zult hebben!

deschouwzeelandKuuroord ‘De Schouw’ in Zeeland is bekend uit eigen ervaring als deelnemer en begeleider van workshops. Het is een heerlijke plek om even op adem en tot jezelf te komen, los te komen van alle dagelijkse bezigheden en op te laden. Je kunt hier overnachten in 1, 2 en 3/4 persoonskamers. Prijzen vanaf € 290,-.

Meer weten? Aanmelden? Neem contact met ons op!

Wil je tussentijds vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Registreer je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s