Wie zijn wij?

Succes door Balans is een co-working van Jeannette de Keijzer (Element Coaching) en Marleen Abrahamse (In de Kern). Beiden zijn al jaren met passie actief om mensen volop in hun kracht en authenticiteit te helpen brengen.

P1060104“We zijn ervaringsdeskundige professionals met een gediplomeerde achtergrond. Samen zijn we aan de slag gegaan met het onderwerp Stress en Balans, omdat we zien dat onze moderne, vrije en keuzerijke maatschappij tegelijkertijd een grote druk legt op de veerkracht en vitaliteit van het menselijk potentieel. We delen de zorg dat dit ten koste gaat van het welzijn van ons allen en onze levenskwaliteit. En dat kan anders!”

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en kleinschalige aanpak. We kunnen daardoor actief faciliteren dat de individuele doelstelling en leervraag van elke deelnemer aan bod komt.

foto2

P1050579

P1050964

 

 

 

Jeannette is  gecertificeerd coach, stresscounselor, Courage-to-Connect® practitioner en Voice Dialogue-facilitator. Marleen is gediplomeerd  trainer, personal coach, teamcoach, intervisor, hathayoga- en mindfulness docent.

ONZE KERNPRINCIPES

  • hoofdharthandenHoofd, hart en handen. Wij streven naar een complete leerervaring: denken, voelen en doen wisselen elkaar af en vullen elkaar aan.
  • Klantgerichtheid en kwaliteit. De wensen en doelen van de klant zijn leidend voor ons voorstel van passende modules met een zo hoog mogelijk rendement.
  • Transparantie. Helderheid en duidelijke communicatie over de klantvraag, het doel en de aanpak van de training staan voorop. We helpen de klant bij de formulering en concretisering van de vraag, om deze vervolgens te vertalen naar een efficiënte training.
  • Een persoonlijke benadering. Met elke deelnemer voeren we een persoonlijke intake.De beperkte groepsgrootte biedt alle gelegenheid voor persoonlijke aandacht en een coachende manier van trainen.
  • Passende trainingsomgeving. Voor een optimaal rendement trainen wij alleen in een omgeving/op locaties die het effect van de training versterken.

Meer weten over Element Coaching en In de Kern? Bekijk onze websites:  http://indekern.info/

De website van Element Coaching is momenteel niet bereikbaar i.v.m. een nieuwe constructie. Voor meer info: mail naar info@elementcoaching.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s