Reacties van deelnemers

PLAATJEPOP3DEELNEMERS“Het stuk van symptomen van stress was voor mij erg verhelderend, had niet bedacht dat dit allemaal bij stress hoorde, dat het zo diepgaand doorwerkt op alles, en welk effect het op je lichaam heeft als je te ver gaat. Een must dat mensen zich dit realiseren en zo eerder kunnen ingrijpen (en met name dat ook leidinggevenden dit weten en zo hun personeel hier voor kunnen behoeden).”

ANDERE REACTIES OVER DE TRAINING

“Goede beheersing van de materie, goede balans tussen theorie en wat doen, informele sfeer, goede samenwerking en aanvulling op elkaar als trainers, mooi en verzorgde materialen.”

“De combinatie/samenwerking van de trainers is erg leuk/goed. Ik zie een echte synergie!

“Ik vind dat jullie beiden krachtige persoonlijkheden zijn en dat jullie elkaar goed aanvullen! Jullie hebben heel duidelijk jullie eigen kwaliteiten, en geven elkaar de ruimte.”

Reflectie-in-druppel-op-blad-495x400“Het was voor mij duidelijk dat jullie over veel kennis beschikken en deze ook weten in te zetten t.b.v. het proces.”

“(…)  Het was zo fijn om onder jullie bezielende begeleiding aandacht te besteden aan wat balans voor mij betekent. Ik ben in het dagelijks leven meer bewust met dit thema bezig. En daar ben ik ontzettend blij mee.”

“De yoga-oefening vond ik een hele leuke om je bewust te worden van dat in balans blijven aandacht vraagt, en niet vanzelf gaat!”

“Jullie beheersen allebei het vak, dat is heel duidelijk. En zijn beide informeel, makkelijk toenaderbaar. En vullen elkaar op een mooie manier aan.”

“Het is duidelijk dat Marleen veel ervaring heeft met Yoga en Mindfullness. De meditatieoefeningen waren kort, maar wel krachtig. Het kostte haar (en mij) geen moeite om om te schakelen van theorie naar oefening en weer terug. Jeannette weet op een heel praktische wijze de theorie te verbeelden, heel fijn om naar te luisteren.”  

OVER DE WORKSHOP ‘GRIP OP STRESS!’

“Om stress bespreekbaar te maken in ons team, was het een zeer goede workshop.”

“Zinvol en een Aha-Erlebnis.”menukaartafbeelding

“Prettig, leerzaam en ‘neus op de feiten drukkend’.”

“Mooi, kort afgerond geheel.”

“Een fijne workshop met voorbeelden hoe met stress om te gaan en oefeningen die je op de werkvloer kunt doen.”

“Ik heb de workshop in zijn geheel als positief ervaren, zowel de theorie als de oefeningen.”

“Duidelijk inzicht gekregen in de stressbronnen en hoe die te herkennen, wat te doen om te trachten bovenmatige werkstress te voorkomen.”

“De theorie werd direct in de praktijk gebracht door oefeningen. Deze oefeningen zijn blijven hangen en worden op de afdeling regelmatig in de praktijk gebracht. Zoals het mindful minuutje. Het menu is heel leuk en toepasselijk bedacht!”

OVER EEN MAATWERK-WORKSHOP

0dbc537Oegstgeester Courant 12 april 2013: “Workshop Minder Stress en Meer Balans door Marleen Abrahamse (In de Kern) en Jeannette de Keijzer (Element Coaching) heel positief ontvangen.”

 “Wat een geweldig effect had de ochtend 12 april op mij met de workshop Minder Stress (…). Net op een uiterst stressvolle situatie in mijn leven. Wat een warme menselijkheid door bij elkaar te zijn.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s