Onze werkwijze

hoofdharthandenEEN EFFECTIEVE TRAINERSMIX

Op persoonlijk en inhoudelijk vlak zijn wij complementair aan elkaar. Daarbij hanteren we ieder een verschillende stijl van trainen. Onze synergie vertaalt zich in Hoofd-Hart-Handen: pragmatiek, doelgerichtheid, empathie, veelzijdigheid.

EEN VEELZIJDIG, CONCREET PROGRAMMA

Het verschil in onze aanpak en achtergrond stelt ons in staat om een veelzijdig programma aan te bieden, waardoor we allerlei deelnemers kunnen aanspreken en meenemen in het leerproces. Veelzijdig zonder algemeen te zijn. De diepgang bij de verschillende programma-onderdelen en de ruimte voor de verschillende leervragen staat bij ons voorop. De training is daarom geschikt voor:

 • Groepen van gemêleerde samenstelling (b.v. verschillende afdelingen)
 • Groepen met verschillende stress-gerelateerde leervragen
 • Groepen met verschillende leerstijlen van de deelnemers
 • Maatwerk-wensen

MET EEN DUIDELIJK FUNDAMENT

Het programma is gestoeld op het wetenschappelijk inzicht dat stress een biochemisch proces is, dat beïnvloed kan worden door: (a) doorbreken van gedrags- en denkpatronen die stress veroorzaken en (b) ontspanning (relaxatietechnieken). Inzicht in oorzaken, gedragsveranderingen en zelfmanagement zijn dan ook de belangrijkste doelen van de training.

EN EEN EFFECTIEVE, SAMENHANGENDE OPBOUW

Geen bont palet van allerlei persoonlijke tools. De opbouw van ons programma is zo gekozen dat het de deelnemer stap voor stap confronteert met de betekenis van bovengenoemd inzicht, waardoor hij/zij er niet meer aan kan ontsnappen verantwoordelijkheid te gaan nemen voor de eigen balans en ervaren stress .

De opbouw versterkt het leerproces, het vasthouden van opgedane inzichten en nieuwe intenties en het later kunnen teruggrijpen op/voor de geest halen van het geleerde.

KWALITEIT EN PERSOONLIJKE AANDACHT

 • Wij hanteren een maximum van 8 deelnemers per groep.
 • Dit biedt ons de ruimte om ieders leervraag op een verdiepende coachende manier te benaderen en zo de deelnemers de gelegenheid te bieden om het maximale uit de training te halen.
 • Ondersteunende omgevingssetting: voor een optimaal rendement trainen wij alléén op locaties die het effect van de training versterken.
 • Hoogwaardige materialen, die de beklijving versterken en concreet zijn toe te passen.

AANTREKKELIJK GEPRIJSD

 • Een volwaardig, volledig verzorgde training onder de kostprijs van veel andere professionele aanbieders.
 • Aanzienlijke groepskorting.
 • En dat laat zich uit betalen: de kosten van een zieke of disfunctionerende medewerker zijn hoger dan de kosten per deelnemer per dag.

maisveldONZE MAATSCHAPPELIJKE BIJDRAGE

Wij werken zoveel mogelijk vanuit duurzaamheidsprincipes. De voorkeur gaat  altijd uit naar het gebruik van duurzame materialen en trainingslocaties die vanuit duurzaamheidsprincipes faciliteren.

Na elke vier trainingen verzorgen wij kosteloos een training voor maatschappelijke groepen voor wie om financiële redenen een training buiten bereik blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s